"Hamlet"-ul lui Bocsardi, amânat pentru că regele s-a accidentat

Spectacolul "Hamlet", regizat de Laszlo Bocsardi la teatrul Metropolis, a fost amânat deoarece actorul Sorin Leoveanu, interpretul regelui Claudius, a avut un accident de maşină, în urma căruia şi-a fracturat un picior, informează instituţia de spectacole.

224 afișări
Imaginea articolului "Hamlet"-ul lui Bocsardi, amânat pentru că regele s-a accidentat

Ofelia (Ioana Anastasia Anton) şi regele Claudius (Sorin Leoveanu) în spectacolul "Hamlet" în regia lui Laszlo Bocsardi

Reprezentaţiile cu spectacolul "Hamlet", programate în datele de 23, 24 şi 25 februarie au fost suspendate, urmând ca acest spectacol să fie reprogramat la începutul lunii aprilie.

Primele trei reprezentaţii ale spectacolului "Hamlet" din luna aprilie vor corespunde celor trei spectacole suspendate din luna februarie.

Biletele achiziţionate pentru data de 23 februarie corespund primei reprezentaţii din luna aprilie, biletele pentru data de 24 februarie corespund celei de-a doua reprezentaţii, iar cele cumparate pentru data de 25 februarie corespund celei de-a treia reprezentaţii.

Sorin Leoveanu joacă în "Hamlet" alături de actori precum Marius Stănescu, Coca Bloos şi Florin Zamfirescu.

Citeşte şi:

"Hamlet", în regia lui Laszlo Bocsardi, în premieră la Metropolis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici