"Happy Hour" se întoarce luni, de la ora 17.45, la Pro TV

Emisiunea "Happy Hour" se întoarce luni, de la ora 17.45, la Pro TV, Cătălin Măruţă promiţându-le telespectatorilor subiecte fierbinţi, invitaţi irezistibili, farse savuroase şi exclusivităţi de substanţă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

299 afișări
Imaginea articolului "Happy Hour" se întoarce luni, de la ora 17.45, la Pro TV

"Happy Hour" se întoarce luni, de la ora 17.45, la Pro TV

Din 9 ianuarie, de la ora 17.45, Cătălin Măruţă se întoarce la muncă după o scurtă vacanţă, pe care prezentatorul "Happy Hour" a petrecut-o atât acasă, de Crăciun, cât şi la munte, în Poiana Braşov, acolo unde s-a relaxat alături de Andra şi David imediat după Revelion. Cătălin Măruţă mărturiseşte că a avut parte de prima vacanţă "în formulă completă", adică şi cu micuţul David, şi s-a simţit extraordinar la munte, mai ales că au avut parte şi de zăpadă.

De luni, când "Happy Hour" revine, Cătălin Măruţă se întoarce la Pro TV cu idei multe şi năstruşnice. Vedetele trebuie să fie din nou cu ochii-n patru, mai ales că la zi de aniversare echipa "Happy Hour" ştie să facă cele mai tari cadouri şi să spună "La mulţi ani" într-un mod inedit. Telespectatorii vor avea parte de un regal de farse, mai ales că Măruţă depăşeşte limitele imaginaţiei când spune "La mulţi ani marca Happy Hour" în cel mai original mod.

Startul în 2012 îl dă chiar regina farselor de la "Happy Hour", Ionela Prodan, care a fost păcălită din nou, chiar când credea că a scăpat de Măruţă şi gaşca sa. În prima ediţie din an, telespectatorii Pro TV vor vedea cum de Sfântul Ion, când interpreta de muzică populară şi-a sărbătorit onomastica, Măruţă o va lua din nou prin surprindere. Pentru că tot sunt la modă vrăjitoarele, Măruţă s-a costumat în pirandă, cu fuste lungi colorate, perucă şi bănuţi în plete, fiind de nerecunoscut atunci când o abordează pe Ionela Prodan chiar la hotelul din Slatina unde aceasta era cazată.

Împreună cu echipa "Happy Hour", costumată şi ea adecvat, Măruţă reuşeşte să-i strice păcălitei micul dejun, să o agaseze cu rugăminţi de citire în cărţi şi invitaţii la petreceri de botez. Grupul insistent se ţine scai de Ionela Prodan, care nu bănuieşte nicio secundă că farsele "Happy Hour" se pot întinde până aici. Pirandele dornice de afirmare insistă să îi dea în cărţi, să-i spună ce-o aşteaptă în viitor şi nu se lasă descurajate nici de patronii hotelului, alertaţi de Ionela Prodan. Pentru că alaiul gălăgios nu dă semne să se potolească, artista de muzică populară decide să plece, însă în parcarea hotelului îşi găseşte maşina învelită în folie. Foarte nervoasă şi agitată, păcălita nu simte nici când aşa-zisele pirande îi sustrag poşeta, astfel că tărăboiul atinge cote de neimaginat. Cum se încheie această poveste, cât scandal poate face Ionela Prodan, dar şi ce au de spus poliţiştii alertaţi, telespectatorii Pro TV vor afla în prima ediţie "Happy Hour" din an, pe 9 ianuarie, de la ora 17.45.

"Noul sezon «Happy Hour» înseamnă, de fapt, un nou asalt al subiectelor fierbinţi, al invitaţilor irezistibili, al farselor savuroase şi al unor exclusivităţi de substanţă! Pe 9 ianuarie, vom reveni în forţă la Pro TV, iar publicul nostru devotat, care ne este alături de atâta vreme, va fi răsplătit cu emisiuni ce sunt convins că o să le placă foarte tare, o garantez cu mâna pe inimă. În 2012 nu vine sfârşitul lumii... ci începutul unei noi aventuri", promite Cătălin Măruţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici