Hollywood Vampires anulează turneul în Europa. Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry aveau concert la Bucureşti pe 31 august

  • Concertul The Hollywood Vampires din Bucureşti, programat pe 31 august 2021, a fost anulat.
  • Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry nu vor veni în Europa, din cauza restricţiilor de călătorie COVID-19.
  • Costul biletelor achiziţionate va fi rambursat prin intermediul punctelor de vânzare.
341 afișări
Imaginea articolului Hollywood Vampires anulează turneul în Europa. Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry aveau concert la Bucureşti pe 31 august

Nici anul 2021 nu e cu noroc pentru iubitorii de concerte şi festivaluri. Pandemia continuă să ţină oamenii în case, iar artiştii sunt nevoiţi să stea departe de marile scene. În plus, cele câteva evenimente anunţate sunt condiţionate de restricţiile zonale, care se pot schimba de la o zi la alta, în funcţie de evoluţia pandemiei. 

Este şi cazul trupei The Hollywood Vampires, care urma să susţină un spectacol în Bucureşti, la Romexpo, pe 31 august 2021. Din nefericire pentru fanii celebrului trio (Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry), trupa a fost nevoită să anuleze turneul din Europa.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Instagram Hollywood Vampires:

„Suntem dezamăgiţi dincolo de cuvinte să anunţăm că Hollywood Vampires anulează turneul în Marea Britanie şi Europa, reprogramat pentru vara aceasta. Am tot încercat să punem lucrurile în mişcare, dar nesiguranţa restricţiilor de călătorie COVID-19 face ca totul să devină imposibil. Costul biletelor deja achiziţionate va fi rambursat prin intermediul punctelor de vânzare. Vă mulţumim pentru înţelegere şi promitem că vom aduce Rock-ul înapoi îndată ce lumea revine la normal!”

The Hollywood Vampires au vizitat România şi în 2016, când au făcut show pe scena de la Romexpo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici