Horaţiu Mălăele – Ediţie Specială, în a doua zi de Paşte, la Cinema PRO

Horaţiu Mălăele va susţine, marţi, 18 aprilie, la Cinema PRO din Capitală, un spectacol plin de emoţie, pigmentat cu momente "Best of Horaţiu", culese din cele mai bune reprezentaţii ale actorului.

870 afișări
Imaginea articolului Horaţiu Mălăele – Ediţie Specială, în a doua zi de Paşte, la Cinema PRO

Horaţiu Mălăele – Ediţie Specială, în 18 aprilie, la Cinema PRO

Ediţie Specială este avanpremieră unui nou proiect marca Horaţiu Mălăele. Maestrul ironiei şi al hazului ascuţit va fi secondat pe scenă de fiul sau, Bogdan Mălăele, şi de muzicianul Radu Captări.

Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tatăl şi fiul având momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă de la lacrimă emoţiei la râsul în hohote.

Noul spectacol are la baza texte puternice, pline de emoţie, pigmentate cu momente "Best of  Horaţiu", culese din cele mai bune reprezentaţii ale actorului. Muzică special aleasă de Radu Captări şi melodiile noi compuse pe texte ale lui Horaţiu Mălăele, vor întregi acest univers în care veţi trăi pentru o ora şi jumătate.

Recitalul va fi urmat de proiecţia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie în care Horaţiu Mălăele poate fi regăsit atât în ipostază de actor, cât şi în cea de regizor. Filmul ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satiră socială cu drama psihologică, pe muzică marelui compozitor Vladimir Cosma.

Spectatorii care vor lua parte la spectacolul Horaţiu Mălăele – Ediţie Specială de pe 18 aprilie, vor beneficia în mod gratuit de vizionarea peliculei.

Biletele se pot procura de AICI

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici