VIDEO | Horia Brenciu face divertisment şi în largul mării

  • Horia a făcut un live pe Instagram de la câteva sute de metri de depărtare de ţărm
  • Artistul avea emoţii să nu scape telefonul din mână
  • Cântăreţul Brenciu abia aşteaptă să se reîntoarcă la concerte
906 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Horia Brenciu face divertisment şi în largul mării

Sursa FOTO: Instagram @horiabrenciu

Horia Brenciu şi-a luat familia şi a plecat în vacanţă pe litoralul românesc. Artistul postează pe Instagram multe momente frumoase împreună cu cei 4 copii ai lui. Lui Horia i s-a făcut dor de fanii lui şi a făcut un live din cel mai neaşteptat loc. Juratul de la Vocea României s-a dus în larg cu fiica lui Maria şi au făcut un live haios, exact aşa cum te-a obişnuit, plin de momente amuzante.

Horia face şi sport în vacanţă, el înoată şi trage paddle board-ul pe care se relaxează Maria. Brenciu nu renunţă la glume nici în vacanţă, el se compară cu cea mai mare înotătoare din oceane.

„Păi ce, credeaţi că nu vă fac eu live?” spune el. „Am luat-o şi pe Maria cu mine şi dacă vreodată eu mă duc la fund, adică aşa...Eu supravieţuiesc. Ea preia controlul.”

„Un singur lucru mai adaug, s-au semnalat prezenţe de delfini în Marea Neagră. Ei bine, adevărat, puţin adevărat, dar în Marea Neagra s-a mai semnalat prezenţa balenei fără cocoaşa albastră, eu sunt aia!”, glumeşte Horia Brenciu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Horia Brenciu (@horiabrenciu) pe

Aug 18, 2020 la 2:12 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici