ICEEfest începe mâine: ce e bine să ştiţi - VIDEO

Cu câteva ore înainte de deschiderea oficială a ICEEfest – festivalul internetului din Europa Centrală şi de Est organizat la Bucureşti de Thinkdigital, care începe mâine la Grand Cinema Digiplex din Băneasa – cifrele promit un eveniment notabil:

268 afișări
Imaginea articolului ICEEfest începe mâine: ce e bine să ştiţi - VIDEO

ICEEfest începe mâine: ce e bine să ştiţi

- 1.550 de participanţi înregistraţi pentru conferinţe şi workshopuri până azi la ora 09:00 [cifra finală, după închiderea vânzării de bilete,  va fi în jur de 1.800, estimează organizatorii]

- Delegaţi din 10 ţări (Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru, Ungaria, Polonia, Croaţia, Serbia. La care se adaugă România şi Republica Moldova)

- Peste 90 de speakeri şi invitaţi speciali în paneluri şi discuţii care reprezintă peste 50 de companii din regiune şi din lume

- În total, pe cele 3 scene ale evenimentului (1, 2 şi VIP) se vor însuma peste 50 de ore de prezentări şi dezbateri

- În zona expoziţională, care va rămâne deschisă până în 9 iunie, adică şi în weekend, şi care este deschisă şi publicului larg, nu doar participanţilor care au cumpărat un bilet, standurile principale vor fi în primul rând Oraşul Digital Orange, Kinect & LG Playroom, Windows  8 Showcase la care se adaugă alte 10 standuri de dimensiuni medii ale altor parteneri.

- Mai multe evenimente colaterale în cadrul evenimentului: CEO Masterclass - destinat top managerilor, Cannes Predictions 2013 by Leo Burnett, Get to Great Mobile Ideas by Saatchi & Saatchi, Viral Movie Night by IQads şi KISS FM, IAB MIXX Awards, Stars vs Internet precum şi ICEEparty la Casa Vernescu.

Întrucât capacitatea totală a sălilor este de circa 1.000 de locuri, simultan, organizatorii îi sfătuiesc pe participanţi să îşi aleagă cu atenţie evenimentele la care vor să participe in cadrul ICEEfest, să nu uite să vină cu badge-urile primite pe e-mail printate şi să ajungă din timp, pentru a evita aglomeraţia.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 şi Windows 8 – şi va avea loc mâine şi poimâine la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici