În ajunul lansării noului album, cele trei single-uri ABBA nu s-au vândut şi nu au ajuns la radio

  • Formaţia ABBA urmează să lanseze pe 5 noiembrie noul album, primul din 1982, dar publicul mai puţin interesat, mai ales de noua muzică a celor de la ABBA.
  • La fel ca în cazul altor formaţii din anii '70, '80 şi chiar '90, fanii vor doar să asculte hiturile, scrie publicaţia showbiz411.
6936 afișări
Imaginea articolului În ajunul lansării noului album, cele trei single-uri ABBA nu s-au vândut şi nu au ajuns la radio

În ajunul lansării noului album, cele trei single-uri ABBA nu s-au vândut şi nu au ajuns la radio

ABBA a lansat trei single-uri din 2 septembrie. Cifrele de vânzări, conform Buzz Angle/Alpha Data sunt următoarele: „Just a Notion” - 3.000 de exemplare în total, majoritatea în streaming, doar 574 de descărcări plătite, „Don't Shut me Down” - 37.000 de copii, 5.800 de descărcări, „I Still Have Faith in You” - 25.000 de copii, 4.300 de descărcări.

Numerele nu sunt de bun augur pentru "Voyage", chiar dacă albumul se află în prezent pe locul 7 pe Amazon, pe baza vânzărilor în avans.

Albumul "Voyage" ar putea avea una sau două zile bune, iar apoi vânzările ar putea scădea apid dacă nu există piese care să atragă atenţia. Până acum, radioul a ignorat noile melodii ABBA, care nu sunt la fel de atrăgătoare ca hiturile legendare ale formaţiei, mai scrie publicaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici