În ziua de Crăciun, Google le urează utilizatorilor săi "Sărbători fericite! ", cu un logo muzical

Motorul de căutare online Google le urează utilizatorilor săi "Sărbători fericite!", joi, în ziua de Crăciun, printr-un logo special, care, prin intermediul unei melodii şi al unor imagini, redă atmosfera din perioada sărbătorilor de iarnă, surprinsă în toate colţurile lumii.

1484 afișări
Imaginea articolului În ziua de Crăciun, Google le urează utilizatorilor săi "Sărbători fericite! ", cu un logo muzical

În ziua de Crăciun, Google le urează utilizatorilor săi "Sărbători fericite! ", cu un logo muzical

După ce, marţi şi miercuri, Google a afişat primele logouri gândite special pentru sărbătorile de iarnă din acest an, joi, în ziua de Crăciun, motorul de căutare online prezintă un nou logo, care ilustrează o serie de poveşti din toate colţurile lumii, din această perioadă festivă.

"Sărbători fericite din partea Google!" - aceasta este urarea publicată pe prima pagină a motorului de căutare Google România joi.

Noul logo seamănă cu o felicitare de Crăciun, având în vedere că poate fi distribuită atât pe Twitter şi Facebook, cât şi pe e-mail. Doodle-ul Google prezintă, prin intermediul unei melodii şi al unor imagini, atmosfera din perioada sărbătorilor de iarnă, surprinsă în toate colţurile lumii, de la oamenii care aleargă după cadourile de Crăciun, cei care călătoresc pentru a ajunge la timp acasă până la cei care îşi petrec vacanţă la munte.

La fel ca şi în anii precedenţi, Google celebrează în stilul propriu sezonul sărbătorilor de iarnă şi încearcă să îi facă pe oameni să simtă spiritul Crăciunului.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Crăciunul, una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, celebrează naşterea lui Iisus şi este prilej de a petrece în familie, lângă bradul împodobit, cu bucate tradiţionale, colinde şi daruri aşteptate atât de copii, cât şi de cei mari.

În ajunul Crăciunului, copiii merg cu colindul şi cu steaua, pentru a vesti naşterea lui Iisus. Copiii merg la colindat, la casele frumos împodobite, cântând "Steaua sus răsare" şi "Bună dimineaţa la Moş Ajun!" şi alte cântece, şi sunt răsplătiţi de gazde cu fructe, covrigi, dulciuri şi bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici