"India", premiată cu Emmy, difuzată din 11 ianuarie pe Acasă TV

"India/ Caminho das Indias", câştigătoare a premiului Emmy la categoria "cea mai bună telenovelă", va fi difuzată din 11 ianuarie, de luni până joi, de la ora 21.30, pe postul Acasă.

437 afișări
Imaginea articolului "India", premiată cu Emmy, difuzată din 11 ianuarie pe Acasă TV

"India", premiată cu Emmy, difuzată din 11 ianuarie pe Acasă TV (Imagine: Acasa Tv)

O producţie braziliană marca Globo, câştigătoarea de anul acesta a premiului Emmy pentru "cea mai bună telenovelă", "India" spune o poveste în care puterea iubirii va clătina chiar şi cele mai adânc înrădăcinate tradiţii. Maya (Juliana Paes) şi Bahuan (Marcio Garcia) se iubesc, dar iubirea lor este imposibilă, pentru că cei doi aparţin unor caste diferite.

Realizată de producătorii serialului TV "Clona", "India" intră în inima culturii indiene, a tradiţiilor, obiceiurilor, dar şi a prejudecăţilor hinduse.

O producţie cu un buget impresionant, de peste 50 de milioane de dolari, pentru care s-au construit 7.000 de metri pătraţi de studio şi alţi 13.000 de metri pătraţi de teren au fost amenajaţi pentru filmările exterioare, "India" este creaţia celebrei Gloria Perez, cea care a creat şi telenovela "Clona" şi care în timpul filmărilor a descoperit că suferă de cancer. "«India» este unul dintre cele mai frumoase proiecte la care am lucrat vreodată. Am reuşit să cuceresc publicul şi să-l fac să se gîndească", a mărturisit Gloria Perez.

O poveste imposibilă de iubire va aduce faţă în faţă două culturi diferite, cu valori distincte. Pentru prima dată în televiziune, cultura braziliană şi cea indiană se întâlnesc în "India". O parte din distribuţia telenovelei a petrecut nu mai puţin de zece săptămâni în India, iar filmările s-au desfăşurat în mai multe oraşe, precum Janipur sau Rajahstan.

Telenovela îi va introduce pe telespectatori în lumea indiană şi îi va iniţia în simbolurile acesteia. Sistemul castelor, căsătoriile aranjate, pregătirile şi ritualurile de lungă durată pentru o căsătorie, problema celor "de neatins" vor fi prezente în producţia "India". Totuşi, telenovela va trata şi probleme grave ale societăţii contemporane, precum bolile psihice, obsesia pentru frumuseţe, etnocentrismul sau vandalismul.

Într-o lume în care familia este cea mai importantă, castele sunt foarte bine diferenţiate, iar cei "de neatins" nu valorează nimic, Maya şi Bahuan găsesc iubirea şi sunt gata să sfideze normele vechi de când lumea pentru a fi împreună. Telenovela se bucură de o distribuţie excepţională, Juliana Paes, Marcio Garcia şi Rodrigo Lombardi fiind protagoniştii superproducţiei.

Pentru prima dată într-un rol principal, Juliana Paes revine pe postul Acasă, după ce telespectatorii au admirat-o în telenovela "Clona". Declarată în anul 2006 una dintre cele mai senzuale personalităţi din lume de către ediţia nord-americană a People, Juliana Paes a fost aleasă doi ani la rând de către cititorii revistei masculine VIP "cea mai sexy femeie din lume". Pe Marcio Garcia telespectatorii îl cunosc din telenovela "Celebritate", difuzată tot pe postul Acasă, unde revine în telenovela "India", în rolul lui Bahuan.

Din distribuţia telenovelei mai fac parte actori precum Leticia Sabatella, cunoscută în special pentru rolul său din telenovela "Clona", Danton Mello ("Micuţa domnişoară"), Christian Torloni ("Celebritate") şi Alexandre Borges ("Belissima", "Celebritate"). În plus, "India" contează şi pe participarea unora dintre cei mai mari actori din Brazilia, precum Lima Duarte, nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Veneţia şi câştigător al menţiunii de onoare la Festivalul de Film de la Cannes, Osmar Prado ("Clona") şi Tony Ramos.

Poveştile personajelor din "India" au ţinut cu sufletul la gură telespectatorii din Brazilia, telenovela reuşind să atingă audienţe record de 57 de puncte de rating, ceea ce înseamnă că fiecare episod din această telenovelă a fost urmărit de 60 de milioane de telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici