Intact a încetat colaborarea cu Mihai Craiu, iar Tucă şi Firea preiau funcţiile acestuia

Trustul Intact a anunţat încetarea colaborării cu Mihai Craiu, director general al cotidianului Jurnalul Naţional şi director general al săptămânalului Săptămâna Financiară, începând cu 1 octombrie, posturi ce vor fi preluate de Marius Tucă, respectiv, de Gabriela Vrânceanu Firea.

257 afișări
Imaginea articolului Intact a încetat colaborarea cu Mihai Craiu, iar Tucă şi Firea preiau funcţiile acestuia

Intact a încetat colaborarea cu Mihai Craiu, iar Tucă şi Firea preiau funcţiile acestuia (Imagine: Mediafax Foto)

Începând cu data de 1 octombrie, Marius Tucă va ocupa funcţia de director general al cotidianului Jurnalul Naţional, în timp ce Gabriela Vrânceanu Firea va fi numită director general al săptămânalului Săptămâna Financiară.

Trustul Intact nu a precizat motivele pentru care a încetat colaborarea cu Mihai Craiu.

Contactat de MEDIAFAX, Mihai Craiu a refuzat să prezinte motivele pentru care şi-a încetat colaborarea cu trustul Intact.

Întrebat dacă va mai rămâne acţionar la Săptămâna Financiară, el a răspuns: "Rămân, dar am iniţiat o procedură de exit".

Mihai Craiu şi-a început cariera în media în 1992. În 1996, el a fondat propria companie, fiind angajat pe postul de consultant, iar ulterior, ca director de vânzări şi PR la Antena 1, până în 2001.

În 2001, acesta a devenit director general al cotidianului Jurnalul Naţional, iar în 2005, a înfiinţat împreună cu Camelia Voiculescu şi Gabriela Vrânceanu Firea, revista Săptămâna Financiară, la care a fost numit director general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici