Întâlnire cu scriitorul italian Sandrone Dazieri, un maestru mystery & thriller, la Bucureşti

Joi, de la ora 19.00, la librăria Cărtureşti Carusel din Bucureşti, scriitorul italian Sandrone Dazieri, ale cărui cărţi au fost traduse în peste 20 de limbi, se va întâlni cu publicul cu prilejul lansării ediţiei române a romanului "Îngerul" – al doilea volum din opera sa publicat de Editura Crime .

136 afișări
Imaginea articolului Întâlnire cu scriitorul italian Sandrone Dazieri, un maestru mystery & thriller, la Bucureşti

Întâlnire cu scriitorul italian Sandrone Dazieri, un maestru mystery & thriller, la Bucureşti

Alături de Sandrone Dazieri se vor afla scriitorii George Arion şi Caius Dobrescu, precum şi criticul literar Ion Bogdan Lefter.

Sandrone Dazieri s-a născut la Cremona în 1964. A lucrat la editura Telepress în calitate de expert în contracultură şi beletristică. După debutul spectaculos din 1999 (romanul "Attenti al Gorilla"), a devenit redactor-şef al secţiunii pentru cărţi poliţiste a celebrei edituri italiene Mondadori. În 2006 a hotărât să se dedice în exclusivitate scrisului.

Primul său thriller internaţional, "Ucide-l pe Tată", a devenit imediat best-seller în lume; iar în limba română a apărut în 2016.

"Îngerul" este al doilea volum al trilogiei cu Dante Torre şi Colomba Caselli, doi eroi nevoiţi să se lupte cu propriii demoni pentru a reuşi să învingă răul.

Povestea din "Îngerul" începe într-o seară răcoroasă de septembrie, când trenul de mare viteză de la Milano opreşte în gara Termini din Roma. Din vagonul de clasa Top nu coboară însă niciun pasager: un atac chimic i-a ucis pe toţi. Principalii suspecţi: teroriştii ISIS. Colomba Caselli, poliţista măcinată de coşmaruri şi îndoieli, se vede nevoită să înceapă o anchetă dificilă, dar o clipă de neatenţie duce la un masacru într-un centru islamic, iar Colomba este suspendată din Brigada Mobilă. Chiar dacă nu şi-au mai vorbit de luni de zile, apelează la fostul ei partener, Dante Torre, bărbatul cu o inteligenţă uluitoare care a fost ţinut aproape întreaga copilărie în întunericul unui siloz. Împreună, decid să continue ancheta pe cont propriu. Foarte curând descoperă că au dat de urma unei forţe pe care n-ar fi trebuit niciodată s-o stârnească. O forţă de care se tem până şi cei mai mari torţionari din fostul URSS. Un demon crescut în infernul celei mai crunte închisori sovietice şi care acum păşeşte pe pământ: Îngerul Morţii.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici