Înţelegere financiară. Miley Cyrus îi va plăti o sumă ameţitoare unui artist care a acuzat-o de plagiat

Cântăreaţa americană Miley Cyrus a ajuns la o înţelegere financiară de 300 de milioane de dolari cu un artist jamaican care a acuzat-o de plagiat în cazul hitului ei din 2013 "We Can't Stop", potrivit Reuters.

1708 afișări
Imaginea articolului Înţelegere financiară. Miley Cyrus îi va plăti o sumă ameţitoare unui artist care a acuzat-o de plagiat

Miley Cyrus îi va plăti o sumă ameţitoare unui artist care a acuzat-o de plagiat

Michael May, cunoscut sub numele de scenă Flourgon, a dat-o în judecată pe Cyrus în martie 2018, susţinând că piesa "We Can’t Stop" seamănă foarte mult cu un cântec pe care el l-a lansat în 1988, "We Run Things", ajuns pe primul loc în topurile din Jamaica.

May a dat în judecată şi casa de discuri a artistei americane, RCA Records, deţinută de Sony Corp.

May, Cyrus şi Sony au depus, vineri, la o instanţă din New York un document prin care cer să se pună capăt procesului, după ce s-a ajuns la o înţelegere financiară.

"We Can’t Stop", piesă de pe albumul "Bangerz", a ajuns până pe locul al doilea în topul Billboard Hot 100 în august 2013.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare. Cel mai recent album de studio al său este "Younger Now", care a fost lansat în septembrie 2017.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
miley cyrus,
plagiat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici