International Herald Tribune a lansat o ediţie online la nivel global

The International Herald Tribune, aparţinând grupului The New York Times, a relansat ediţia print şi a inaugurat o nouă ediţie online la nivel internaţional, combinând conţinut editorial din Tribune cu Times, informează Brand Republic.

21 afișări
Imaginea articolului International Herald Tribune a lansat o ediţie online la nivel global

International Herald Tribune a lansat o ediţie online la nivel global

Grupul media The New York Times a anunţat că noua ediţie digitală va cuprinde conţinut editorial atât din International Herald Tribune, cât şi din New York Times şi din ediţia online a NYTimes. Editat în New York, Paris şi Hong Kong, titlul va furniza audienţelor internaţionale ştiri politice, business, sport, dar şi analize şi comentarii.

Utilizatorii IHT.com vor fi redirecţionaţi automat către Global Edition, noua platformă online. International Herald Tribune a inaugurat simultan cu această lansare şi un nou design pentru publicaţie, în care se pune accent pe fotografie, navigare optimizată între pagini şi titluri simplificate.

"Împreună cu Times, vom crea un vârf de lance pentru ştirile de bună calitate - Global Edition a devenit o realitate care ţine pasul cu evenimentele la nivel global şi datorită integrării conţinutului The New York Times", a spus Stephen Dunbar-Johnson, publisher IHT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici