Interviu cu Julian Assange, Gândul şi Frontline Club Bucureşti

Frontline Club Bucureşti şi gândul.info organizează un dialog cu Julian Assange, fondatorul Wikileaks. Assange va fi în direct prin intermediul unei transmisiuni online şi va răspunde întrebărilor timp de o oră, dialogul fiind moderat de Claudiu Pândaru, Editor-Şef gândul.info şi Andrei Luca Popescu, jurnalist gândul.info.

402 afișări
Imaginea articolului Interviu cu Julian Assange, Gândul şi Frontline Club Bucureşti

Julian Assange (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Evenimentul, organizat de Frontline Club Bucureşti în parteneriat cu gândul.info, va avea loc marţi, 19 mai, începand cu ora 17:30.

Julian Assange este un celebru jurnalist australian, Fondator şi Redactor-Şef al site-ului Wikileaks, care publică documente secretizate provenite din scurgeri de informaţii.  Assange este investigat în Statele Unite din anul 2010, după ce Wikileaks a publicat o serie de documente militare şi diplomatice secrete. Jurnalistul a primit azil politic din partea autorităţilor ecuadoriene în anul 2012, fiind găzduit şi în prezent de Ambasada Ecuadorului din Londra. Pentru activitatea sa în cadrul Wikileaks, Julian Assange a câştigat multiple premii internaţionale pentru jurnalism, fiind considerat un promotor al libertăţii presei şi jurnalismului de investigatie.

Întrebări pentru Julian Assange puteţi pune pe pagina de Facebook „Frontline Club Bucharest / Event”. Tot pe această pagină se fac şi confirmările de participare la eveniment.

Discuţia cu Julian Assange va fi urmată de proiecţia filmului „1971”, care prezintă cazul real al unui grup de activişti pentru pace care publică documente secrete compromiţătoare despre unele acţiuni ale FBI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici