Invitaţie la teatru: Azi, ora 19:00 "Îngropaţi-mă pe după Plintă", live gratuit pe smartradio.ro

  • De la ora 19:00, scena teatrului Bulandra se mută din nou pe smartradio.ro.
  • ÎNGROPAŢI-MĂ PE DUPĂ PLINTĂ - Regia Yuri Kordonsky
  • Rolurile principale: Marian Râlea şi Mariana Mihuţ
414 afișări
Imaginea articolului Invitaţie la teatru: Azi, ora 19:00 "Îngropaţi-mă pe după Plintă", live gratuit pe smartradio.ro

Invitaţie la teatru: Azi, ora 19:00 "Îngropaţi-mă pe după Plintă", live gratuit pe smartradio.ro

Un spectacol de o poezie şi de o duritate extreme, în acelaşi timp. Un spectacol care îi este dedicat Marianei Mihuţ, regizorul Yuriy Kordonskiy recunoscând că a dramatizat romanul lui Pavel Sanaev (publicat în 2003 în Rusia) având-o pe actriţă în minte.

Spectacolul e un tur de forţă pentru actriţa care, timp de aproape patru ore, magnetizează, ipostaziind scene de o dificultate extremă, cu fluctuaţii ale stărilor afective, de la monologuri la ţipete şi furii răscolitoare, de la frângeri de aduceri-aminte la prăbuşiri pe o margine de lacrimă.

Durată spectacol: 3 h

Vezi spectacolul aici, de la ora 19:00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici