Ion Caramitru îl înlocuieşte pe Şerban Ionescu în spectacolul "Dineu cu proşti"

Ion Caramitru îl înlocuieşte pe Şerban Ionescu în piesa "Dineu cu proşti", regizată de directorul Teatrului Naţional Bucureşti (TNB), informează instituţia de spectacole.

831 afișări
Imaginea articolului Ion Caramitru îl înlocuieşte pe Şerban Ionescu în spectacolul "Dineu cu proşti"

Ion Caramitru (Imagine: Adi Plictisan/Mediafac Foto)

Astfel, directorul TNB, Ion Caramitru, va prelua rolul Pierre din piesa scrisă de Francis Veber, deoarece Şerban Ionescu este indisponibil, din motive de sănătate.

Prima reprezentaţie în această formulă va avea loc pe 18 ianuarie.

Din distribuţia spectacolului fac parte Horaţiu Mălăele, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică, Dorin Andone/ Tomi Cristin şi Alexandru Georgescu.

Actor al Teatrului Naţional din Bucureşti, Şerban Ionescu s-a născut pe 23 septembrie 1950, în Corabia. Pe lângă spectacolele sale de teatru, Şerban Ionescu a jucat şi în filme, precum "Umilinţă" de Cătălin Apostol (2011), "Website Story" de Dan Chişu (2010) şi "Dincolo de America" de Marius Th. Barna (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici