Ion Cristoiu: Mi-e frică să mai conduc o dată Evenimentul Zilei

Analistul politic Ion Cristoiu a declarat vineri, pentru Q Magazine, că nu i s-a propus să conducă din nou Evenimentul Zilei, dar, şi dacă i s-ar propune, ar declina oferta.

41 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu: Mi-e frică să mai conduc o dată Evenimentul Zilei

Ion Cristoiu: Mi-e frică să mai conduc o dată Evenimentul Zilei (Imagine: Mediafax Foto)

În ultimele zile, a circulat tot mai des zvonul potrivit căruia Evenimentul Zilei şi Capital au fost cumpărate de trustul de presă al fraţilor Păunescu. Ştirea a fost lansată pentru prima dată de jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său. Acesta a adăugat că, în opinia sa, Ion Cristoiu va fi numit director al Evenimentului Zilei.

"Nu ştiu de nicio vânzare iar despre faptul c-ar urma să conduc Evenimentul Zilei n-am auzit nici măcar o adiere. Chiar dacă, prin absurd, mi s-ar propune, aş refuza, deoarece mi-e frică să mai conduc o dată acest ziar. Toată lumea s-ar aştepta să repet performanţa din anii '92-'96, ori, în actualul context al presei, aşa ceva ar fi imposibil. Am trăit o experienţă asemănătoare când am preluat Cotidianul, şi chiar dacă l-am ridicat de la 5.000 de exemplare la 40.000, mulţi au fost dezamăgiţi, aşteptându-se să aduc tirajul la un milion", a declarat Ion Cristoiu.

Citeşte mai multe despre decizia lui Ion Cristoiu pe www.qmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici