Isabelle Susan, o pictoriţă de doar 11 ani, expune la Bucureşti

Isabelle Susan, o tânără pictoriţă de doar 11 ani, din Sebeş, va prezenta la Centrul Naţional de Artă "Tinerimea Română" o expoziţe ce va cuprinde lucrări ale sale, după ce ea a expus la Paris şi în alte capitale europene, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul Mirel Taloş, organizatorul expoziţiei.

201 afișări
Imaginea articolului Isabelle Susan, o pictoriţă de doar 11 ani, expune la Bucureşti

Isabelle Susan, o pictoriţă de doar 11 ani, expune la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

După ce talentul a făcut-o cunoscută mai ales peste graniţe, Isabelle Susan va vernisa o expoziţie şi în Capitală. Acesta va fi deschisă în perioada 12-22 mai, la Centrul Naţional de Artă "Tinerimea Română". Expoziţia a fost o iniţiativă a deputatului Mirel Taloş, membru în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor.

Născută pe 18 iunie 1996, la Sebeş, ea a realizat primul său desen la vârsta de doi ani şi zece luni. La trei ani şi jumătate, a început să studieze desenul, la "Casa Artelor" din Sebeş. Din 2002, ea a continuat să deseneze la atelierul "Isabelle Art", înfiinţat de tatăl său.

După mai multe expoziţii de grup în ţară, Isabelle a avut prima expoziţie personală la Paris, în 2003, urmată apoi de mai multe evenimente în capitale europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici