Iulia Vântur debutează în teatru cu piesa "Lautrec la bordel": Vedeta va fi pe rând iubita pictorului, artistă de cabaret, cântăreaţă şi mama lui Toulouse

Iulia Vântur va participa la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) cu piesa "Lautrec la bordel", regizată de Horaţiu Mălăele şi jucată la Teatrul Metropolis din Bucureşti, informează un comunicat Pro TV.

494 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur debutează în teatru cu piesa "Lautrec la bordel": Vedeta va fi pe rând iubita pictorului, artistă de cabaret, cântăreaţă şi mama lui Toulouse

Iulia Vântur debutează în teatru cu piesa "Lautrec la bordel": Vedeta va fi pe rând, iubita pictorului, artistă de cabaret, cântăreaţă şi mama lui Toulouse (Imagine: Victor Ciupuliga /Mediafax Foto)

Luni şi marţi, de la ora 19.00, în Sala Thalia a Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu, spectatorii vor face cunoştinţă cu viaţa dramatică şi opera marelui pictor Toulouse Lautrec.

Având în vedere că acest spectacol a reprezentat debutul ei în teatru, Iulia Vântur a atins o performanţă actoricească demnă de invidiat: ea este prezentă pe scenă pe toată durata spectacolului, dând viaţă mai multor personaje: iubitei pictorului - Susanne Valadon, unei artiste de cabaret, cântăreţei Jane Avril şi chiar şi mamei lui Toulouse Lautrec - contesa Adele.

"E o suită de personaje care construieşte pas cu pas portretul lui Toulouse Lautrec, atmosfera acelor vremuri, epoca în care Mouline Rouge-ul era în mare vogă, în care Toulouse şi-a lăsat amprenta", povesteşte plină de emoţie vedeta Pro TV, aflată în faţa unei experienţe complexe ce implică actorie, muzică şi dans.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival anual de artele spectacolului din România şi al treilea ca amploare şi importanţă din Europa.

Întrebată fiind ce înseamnă pentru ea participarea spectacolului la un festival de asemenea amploare, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din dimineţile de weekend a răspuns: "E o onoare, o bucurie la care nu speram prea curând. Spectacolul a fost foarte bine primit de public, l-am jucat mereu cu casa închisă. Reacţia publicului e mereu o recompensă pentru noi, iar selecţia pentru un festival internaţional de teatru vine ca o reconfirmare a faptului că acest spectacol este unul de calitate. Abia aştept să jucăm la Sibiu, să adulmec atmosfera de acolo. Retrăiesc entuziasmul copilului care descoperă lumea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici