Jean Constantin a fost externat

Actorul Jean Constantin, care a fost internat, pe 11 iunie, la Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" Fundeni din Capitală, din cauza unor probleme cardiace, a fost externat joi, având o stare de sănătate bună.

762 afișări
Imaginea articolului Jean Constantin a fost externat

Jean Constantin a fost externat (Imagine: Mediafax Foto)

"Jean Constantin a fost externat joi, având o stare de sănătate bună", au indicat medicii de la Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" Fundeni.

Pe 11 iunie, actorul Jean Constantin a fost internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Fundeni din Bucureşti, după ce a suferit un infarct, fiind transferat de la Spitalul Judeţean Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, declara atunci că actorul se simte bine şi a solicitat să fie transferat la un spital din Capitală pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Jean Constantin, cunoscut cu probleme cardiace, a fost internat la începutul lunii, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, din cauza unor probleme respiratorii şi a unei tensiuni arteriale mari. El a fost supus unor analize medicale, fiind internat la secţia de cardiologie.

Medicii constănţeni au precizat că actorul a cerut discreţie în ceea ce priveşte afecţiunile de care suferă, solicitând în mod expres ca acestea să nu fie făcute publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici