JULIUS RICHARD PETRI, renumit bacteriolog german, sărăbătorit de GOOGLE printr-un logo special

JULIUS RICHARD PETRI, bacteriolog german, cunoscut pentru inventarea recipientul de laborator pentru studiul culturilor care îi poartă numele, este sărbătorit de GOOLGE cu un doodle special.

1274 afișări
Imaginea articolului JULIUS RICHARD PETRI, renumit bacteriolog german, sărăbătorit de GOOGLE printr-un logo special

JULIUS RICHARD PETRI, renumit bacteriolog german, sărăbătorit de GOOGLE printr-un logo special

JULIUS RICHARD PETRI s-a născut pe 31 mai 1852, în Barmen, Germania.

Petri a studiat medicina la Academia militară Împăratul Wilhelm între 1871 şi 1875, după absolvire continuând studiile la Spitalul Charite din Berlin. A fost în serviciu activ ca medic militar până în 1882.

Din 1877 până în 1879 lucrează la Direcţia de Sănătate imperială, în Berlin, unde devine asistentul lui Robert Koch. În timpul colaborării cu Robert Koch, medicul german inventează recipientul de laborator pentru cultura bacteriilor, care îi va purta numele - vasul Petri.

Julius Richard Petri a murit pe 20 decembrie 1921, la Zeitz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici