Jurnalist New York Times: Bucureştiul, oraş ciudat, corcitură, dar plăcut

Unul dintre jurnaliştii de la New York Times povesteşte pe blogul acestei publicaţii ce înseamnă Bucureştiul pentru cineva care vrea să viziteze un oraş neatins de "microbul" globalizării, informează Stirileprotv.ro.

161 afișări
Imaginea articolului Jurnalist New York Times: Bucureştiul, oraş ciudat, corcitură, dar plăcut

Jurnalist New York Times: Bucureştiul, oraş ciudat, corcitură, dar plăcut (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Alexander Lobrano, jurnalist la New York Times, descrie Bucureştiul ca fiind al şaselea mare oraş al Europei, dacă nu se pune la socoteală Istanbulul şi se exclude Rusia.

"La concurenţă cu Belgrad şi Sofia, Bucureştiul este unul dintre marile oraşe europene care nu şi-a pierdut sufletul în marea masă a turiştilor. Este un oraş ciudat, un fel de corcitură, care cu siguranţă a avut şi zile mai bune, dar care este plin de viaţă. În localuri se petrece bine, iar economia românească se îndreapta destul de bine" afirmă jurnalistul american.

Citeşte mai multe despre cum e văzut Bucureştiul de un jurnalist de la New York Times pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici