Kevin Spacey va produce o serie de documentare despre foşti preşedinţi americani

Actorul american Kevin Spacey, protagonistul serialului "House of Cards", a cărui tematică este politica, va produce o serie de documentare despre unii dintre foştii preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii, informează contactmusic.com.

137 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey va produce o serie de documentare despre foşti preşedinţi americani

Kevin Spacey va produce o serie de documentare despre foşti preşedinţi americani (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Starul hollywoodian va fi, de asemenea, naratorul fiecăruia dintre cele şase episoade ale acestei serii TV, intitulată "Race for the White House". Episoadele din noua serie, produsă de postul CNN, se vor concentra fiecare pe câte o campanie prezidenţială din politica americană.

Dana Brunetti, partenera lui Kevin Spacey din echipa de producţie a serialului online "House of Cards", va fi coproducătoare a acestei serii de documentare.

Seria "Race for the White House" va debuta pe micile ecrane nord-americane în anul 2016.

Kevin Spacey a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele "American Beauty" şi "Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects". Actorul american s-a remarcat recent interpretând rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood în drama politică "House of Cards", produsă şi difuzată de platforma online Netflix. Pentru acest rol, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate, a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici