Le Figaro dedică un supliment României turistice

Cotidianul francez Le Figaro a publicat un supliment special al săptămânalului Figaroscope, dedicat atracţiilor turistice din România, materialul fiind intitulat "Bucureşti şi alte minuni româneşti", informează Institutul Cultural Român (ICR).

142 afișări
Imaginea articolului Le Figaro dedică un supliment României turistice

Cetatea Făgăraş (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

România se afişează cu toate culorile sale estivale în paginile unui supliment special al săptămânalului Figaroscope, distribuit în fiecare miercuri împreună cu cotidianul francez Le Figaro, vândut în circa 350.000 de exemplare, se arată în comunicatul ICR.

Intitulat "Bucureşti şi alte minuni româneşti", suplimentul color de 12 pagini a fost publicat cu sprijinul ICR, prin programul Publishing Romania, şi al Ministerului Turismului. Suplimentul orientează vizitatorul estival spre un itinerar ce cuprinde Bucureştiul - cu arhitectura, muzeele, restaurantele şi festivalurile sale -, Sinaia, mănăstirile din Oltenia şi cetăţile Transilvaniei.

Într-un interviu inclus în acest supliment, Horia Roman Patapievici, preşedintele ICR, "sintetizează spiritul culturii române", mai transmite Institutul.

Pe lângă exemplarele difuzate împreună cu Figaroscope, alte zeci de mii de copii ale suplimentului au fost puse la dispoziţia ICR şi a Oficiului Român al Turismului din România pentru promovarea imaginii României în Franţa.

Creat în 1987, Figaroscope este un ghid pentru petrecerea timpului liber în regiunea pariziană, cu sute de mii de cititori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici