Lista câştigătorilor BET Awards 2016: Beyonce a plecat acasă cu patru trofee

Cântăreaţa de muzică R&B şi actriţa americană Beyonce a fost marea câştigătoare a galei Bet Awards, fiind premiată cu nu mai puţin de 4 trofee, printre care se numără premiul pentru Cea mai bună artistă R&B a anului şi trofeul pentru Cel mai Bun Videoclip al anului, potrivit contactmusic.com.

398 afișări
Imaginea articolului Lista câştigătorilor BET Awards 2016: Beyonce a plecat acasă cu patru trofee

Lista câştigătorilor BET Awards 2016: Beyonce a plecat acasă cu patru trofee (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Artista şi-a completat palmaresul de la BET Awards cu Premiul Centric şi Premiul Coca Cola Viewer's Choice.

Grandiosul eveniment a avut loc duminică seara, 26 iunie, la Teatrul Microsoft din Los Angeles.

Cântăreaţa în vârstă de 34 de ani a deschis gala de premii interpretând hitul "Freedom", de pe ultimul său album lansat, intitulat "Lemonade". Mama artistei a urcat pe scenă să revendice premiul pentru Cel mai Bun Videoclip al Anului, întrucât Beyonce decolase către Marea Britanie, imediat după ce a concertat, pentru a-şi continua turneul "Formation".

Şi Drake a avut o seară încununată cu succes la ceremonia de decernare a premiilor, reuşind să obţină 3 trofee. Pe lângă faptul că a fost denumit Cel mai bun cântăreţ hip-hop al anului, artistul în vârstă de 29 de ani a luat acasă şi trofeul pentru Cea mai bună trupă, alături de Future şi premiul pentru Cea mai bună colaborare, pentru piesa "Work" pe care o interpretează alături de Rihanna.

Alte categorii muzicale majore i-au onorat pe Nicki Minaj cu trofeul pentru Cea mai bună artistă hip-hop şi pe Bryson Tiller cu premiul pentru Cel mai bun artist R&B/Pop.

Alţi actori omagiaţi în cadrul galei îi includ pe Taraji P. Henson (Empire), Cea mai Bună Actriţă şi Michael B. Jordan (Creed), Cel mai Bun Actor.

"Straight Outta Compton" a primit trofeul pentru Cel mai Bun Film, în timp ce Samuel L. Jackson a fost onorat cu Premiul pentru întreaga carieră. Jesse Williams, care joacă în Anatomia lui Grey, a obţinut Premiul umanitar pentru activismul şi eforturile filantropice de care a dat dovadă, impresionând publicul cu un discurs emoţionant.

"Premiul acesta nu e pentru mine. Este pentru toţi organizatorii din întreaga lume, pentru activişti, avocaţii pentru drepturile civile, părinţii care se luptă, pentru familii, profesorii şi studenţii care realizează că un sistem cosntruit pentru a diviza şi împovăra şi a ne distruge, nu rezistă dacă rezistăm noi. E matematica de bază: cu cât învăţăm mai mult despre cine suntem şi cum am ajuns aici, cu atât mai mult ne vom mobiliza", a spus Williams.

Lista completă a câştigătorilor BET Awards 2016:

Cel mai bun cântăreţ Hip Hop - Drake

Cea mai bună cântăreaţă Hip Hop - Nicki Minaj

Cea mai bună artistă R&B/Pop - Beyonce

Cel mai bun artist R&B/Pop - Bryson Tiller

Cea mai bună trupă - Drake & Future

Cel mai bun artist debutant - Bryson Tiller

Cea mai bună Colaborare - Rihanna feat. Drake, Work

Cel mai bun Videoclip - Beyonce, Formation

Cel mai bun cântăreţ de gospel - Kirk Franklin

Premiul YoungStars - Amandla Stenberg

Coca-Cola Viewers' Choice - Beyonce

Premiul Centric - Beyonce, Formation

Cel mai bun regizor de videoclipuri - Director X

Cel mai bun actor - Michael B. Jordan

Cea mai bună actriţă - Taraji P. Henson

Cel mai bun film - Straight Outta Compton

Cea mai bună atletă - Serena Williams

Cel mai bun atlet - Stephen Curry

Premiul umanitar - Jesse Williams

Premiul pentru întreaga carieră - Samuel L. Jackson

Best International Act, U.K. - Skepta

Best International Act, Africa - Wizkid (Nigeria)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici