Liviu Avram: Nistorescu a anunţat că Pătrăşconiu nu va mai scrie la Cotidianul

Liviu Avram, redactor-şef adjunct la Cotidianul, a declarat, pentru MEDIAFAX, că, luni, Cornel Nistorescu a anunţat că senior editorul Cristian Pătrăşconiu nu va mai scrie la Cotidianul, pentru că "nu este conform cu conceptul editorial" al ziarului.

31 afișări

"Nistorescu a anunţat, intempestiv în timpul şedinţei, că nu va mai fi (Cristian Pătrăşconiu, n.r.) în ziarul Cotidianul", a declarat Liviu Avram. "A spus că acesta nu este conform cu conceptul editorial, în condiţiile în care noi nu ştim în ce constă viitorul concept editorial", a precizat Avram.

Totodată, potrivit lui Liviu Avram, Nistorescu a spus, în timpul şedinţei, că "pe viitor, ziarul va avea mai puţine opinii şi mai multe informaţii".

Avram a afirmat că Pătrăşconiu se ocupa, din funcţia de senior editor, de gestionarea relaţiilor cu ceilalţi comentatori ai ziarului Cotidianul.

De asemenea, redactorul-şef adjunct al ziarului a mai spus că Pătrăşconiu este în concediu.

Cornel Nistorescu nu a putut fi contactat până la difuzarea acestei ştiri.

Pe de altă parte, editorialistul Ioan T. Morar a anunţat, duminică, pe blogul său, că nu va scrie în "Cotidianul lui Nistorescu", considerând că numirea lui Cornel Nistorescu la conducerea ziarului Cotidianul este "o greşeală a patronatului".

Cornel Nistorescu a preluat, de la 1 august, conducerea ziarului Cotidianul, în timp ce Adrian Ursu, redactorul-şef al publicaţiei, a fost numit director editorial al Realitatea TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, vineri, 31 iulie, de trustul Realitatea - Caţavencu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici