Loredana şi-a lansat volumul "Sexting"

Volumul "Sexting", semnat de Loredana, a fost lansat oficial vineri, la Librăria Diverta din Bucureşti, cântăreaţa descriindu-l drept "o carte feminină, scrisă de o femeie cu gândul la alte femei".

166 afișări
Imaginea articolului Loredana şi-a lansat volumul "Sexting"

Loredana şi-a lansat volumul "Sexting" (Imagine: Sorina Andreica/Mediafax Foto)

Loredana, una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone, atât pentru cariera sa în muzică, cât şi pentru poveştile ei de viaţă, a lansat, vineri, volumul "Sexting", publicat de Editura Coreus, în care se prezintă fanilor drept o femeie puternică, surprinzătoare, dar în acelaşi timp fragilă şi sensibilă.

"Sexting", noul trend în conversaţii despre sex, reprezintă combinaţia cuvintelor "sex" şi "texting". În carte, Loredana are curajul să vorbească fără pudoare despre gândurile, dorinţele, plăcerile, slăbiciunile şi intimitatea ei.

"Cartea nu este un roman, nu este o carte de aventuri, este pur şi simplu o colecţie de gânduri, eseuri, întâmplări", a declarat aceasta la lansare. "Cred că am găsit liantul între toate aceste poveşti şi aceste eseuri prin titlul cărţii, care poate părea puţin şocant, oricum este neobişnuit pentru că este un cuvânt nou - sexting. Practic există de mult acest obicei, dar nu avea o denumire. Cred că sexting-ul va fi din ce în ce mai folosit şi mai cunoscut, pentru că suplineşte dragostea la distanţă", a mai declarat artista.

Cartea, disponibilă în librării la preţul de 35 de lei, include articole care au fost publicate în revistele The One şi Apropo, dar şi o parte din monologurile Loredanei din emisiunea "Miss Lori", găzduită de postul de televiziune Acasă. Cartea are capitole cu titluri precum "Life", "Sex & Love", "Stil" şi "Travel". Fiecare capitol cuprinde o serie de texte despre oameni, dragoste, sex, modă, viaţa mondenă şi bărbaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici