"Lulu" merge la cel mai mare festival cultural din Ungaria

Spectacolul regizat de Silviu Purcărete, în care actriţa Ofelia Popii o interpretează pe Lulu şi expoziţia "Who Is Afraid of Glass", a maestrului în arta sticlei Ioan Nemţoi, sunt evenimentele româneşti programate la Festivalul de Primăvară de la Budapesta, desfăşurat în perioada 14 martie - 1 aprilie, anunţă Institutul Cultural Român (ICR).

172 afișări
Imaginea articolului "Lulu" merge la cel mai mare festival cultural din Ungaria

"Lulu" merge la cel mai mare festival cultural din Ungaria (Imagine: www.fnt.ro)

ICR Budapesta susţine participarea românească la cea de-a 27-a ediţie a Festivalului de Primăvară de la Budapesta. Acesta este cel mai mare festival cultural din Ungaria.

Astfel, pe 31 martie şi 1 aprilie, vor avea loc două reprezentaţii ale spectacolului "Lulu", regizat de Purcărete, producţie a Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu, pe scena Teatrului Naţional din Budapesta.

Tot în cadrul festivalului, în perioada 24 martie - 6 aprilie, la Palatul Artelor din Budapesta, va putea fi vizitată expoziţia lui Ioan Nemţoi, "Who Is Afraid of Glass".

Creaţiile artistului român au fost expuse în mai multe capitale ale Europei, faima sa ducând la acreditarea "roşului de Nemţoi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici