Marius Locic vrea să cumpere Evenimentul Zilei

Marius Locic, proprietarul trustului Marius Locic Holding, a declarat pentru MEDIAFAX că va merge miercuri la Zurich, împreună cu Horia Tabacu, directorul grupului, pentru a negocia cu Michael Ringier o posibilă achiziţionare a Evenimentului Zilei.

4 afișări
Imaginea articolului Marius Locic vrea să cumpere Evenimentul Zilei

Marius Locic vrea să cumpere Evenimentul Zilei

"Mâine vom merge să purtăm nişte discuţii cu Ringier. Afacerea este compusă din mai multe părţi, pentru că dorim să achiziţionăm şi Evenimentul Zilei şi un pachet important din Libertatea", a declarat  Marius Locic.

Directorul trustului Marius Locic Holding, Horia Tabacu, numit luni în această funcţie, a confirmat, pentru MEDIAFAX, prezenţa sa la întâlnirea de miercuri, de la Zurich. "Mâine, eu şi domnul Locic, vom merge la Zurich să discutăm această afacere cu domnul Ringier", a declarat Horia Tabacu.

Marius Locic are intenţia de a integra Evenimentul Zilei, în cazul în care tranzacţia va reuşi, în noul trust media care va mai include publicaţiile Atac, Interesul Public, două posturi de televiziune, un ziar de sport, o publicaţie paparazzi, una de medicină naturistă şi reţete culinare şi o revistă despre criminali în serie.

"Din trustul nou va face parte o nouă revistă de tip paparazzi, care va ieşi bilunar şi apoi săptămânal, un ziar nou de sport, o revistă de medicină naturistă şi o revistă aşa cum era în trecut Infractorul, dedicată celor mai sângeroase crime, şi lista rămâne deschisă", a mai declarat Tabacu.

Marius Locic este patron al grupului de firme Locic cu activitate în domeniul imobiliar şi al construcţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici