Media Pro Entertainment aduce în Europa de Est filmele produse de Summit Entertainment

Media Pro Entertainment, divizia de distribuţie a companiei Central European Media Enterprise (CME), a semnat un contract de exclusivitate pe trei ani cu Summit Entertainment pentru a aduce în Bulgaria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria şi România filmele produse de această companie americană.

623 afișări
Imaginea articolului Media Pro Entertainment aduce în Europa de Est filmele produse de Summit Entertainment

Media Pro Entertainment aduce în Europa de Est filmele produse de Summit Entertainment

Anunţul a fost făcut de Ralpho Borgos, vicepreşedintele departamentului de distribuţie internaţională din cadrul companiei Summit Entertainment, şi de Anca Truţă, managerul general al companiei MediaPro Distribution, informează un comunicat.

Acordul vizează toate filmele care vor fi produse de Summit Entertainment până în august 2014, inclusiv lungmetrajul "Now You See Me", cu Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Isla Fisher şi Dave Franco, dar şi un remake al filmului "Highlander".

Summit Entertainment are o relaţie specială şi fructuoasă cu grupul Media Pro încă din 2007, când compania americană a început să acorde licenţe pentru filmele ei pentru România şi Bulgaria. Pe parcursul anului 2010, activităţile de distribuţie ale grupului Media Pro s-au extins şi în Ungaria, Republica Cehă şi Slovacia.

"Media Pro s-a dovedit a fi un partener de încredere şi un distribuitor excelent care a maximizat profiturile pentru toate platformele noastre de cinema, video şi televiziune. Suntem fericiţi că ne-am asociat cu ei pentru următorii trei ani, pentru a continua să aducem filmele produse de Summit Entertainment pentru publicul lor", a spus Ralpho Borgos.

"Suntem foarte mândri că am reînnoit parteneriatul cu Summit Entertainment. Sunt absolut sigură că ambii parteneri vor obţine venituri solide, ţinând cont de faptul că ţările est-europene în care activează MediaPro Distribution şi-au dovedit deja potenţialul pe care îl au pe piaţa cinematografică. Parteneriatul nostru va asigura un portofoliu foarte competitiv şi va impulsiona poziţia noastră pe pieţele vizate", a declarat Anca Truţă.

Summit Entertainment LLC este o companie cinematografică internaţională care dezvoltă, finanţează, produce şi distribuie filme. Compania se ocupă de toate aspectele care ţin de marketing şi distribuţia de filme, atât pentru peliculele pe care le produce, dar şi pentru cele pe care le achiziţionează. Summit Entertainment LLC se ocupă şi de comercializarea pe plan internaţional a propriilor producţii şi a celor achiziţionate. Summit Entertainment LLC lansează, în medie, între 10 şi 12 filme în fiecare an.

CME este o companie de media şi entertainment integrată vertical, ale cărei operaţiuni de televiziune, conţinut şi new media îi conferă poziţii de lider de piaţă în şase ţări din Europa Centrală şi de Est, cu o populaţie totală de aproximativ 50 de milioane de persoane.

CME are posturi de televiziune în Bulgaria (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action şi Ring.bg), Croaţia (Nova TV, Doma şi Nova World), Republica Cehă (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport şi MTV Czech), România (PRO TV, PRO TV Internaţional, Acasă, PRO Cinema, Sport.ro, MTV România şi PRO TV Chişinău,), Slovacia (TV Markíza şi Doma) şi Slovenia (POP TV, Kanal A şi pachetul POP NON STOP). Operaţiunile de broadcast ale CME sunt sprijinite de divizia de conţinut şi distiribuţie Media Pro Entertainment, dar şi de divizia de New Media, care operează Voyo, serviciu regional de video-on-demand.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici