MEDIAFAX nu a trimis reprezentant la conferinţa PRM după ce i s-a cerut să înlocuiască reporterul

Agenţia MEDIAFAX a decis să nu trimită un reprezentant la conferinţa PRM de vineri după ce C.V. Tudor a comunicat agenţiei că a retras acreditarea reporterului Ema Toader la toate manifestările partidului, solicitând nominalizarea unui alt reprezentant al redacţiei pentru acţiunile formaţiunii.

87 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX nu a trimis reprezentant la conferinţa PRM după ce i s-a cerut să înlocuiască reporterul

MEDIAFAX nu a trimis reprezentant la conferinţa PRM după ce i s-a cerut să înlocuiască reporterul (Imagine:Mihai Barbu/ Mediafax Foto)

Potrivit unei notificări semnate de preşedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor, acreditarea i-a fost retrasă reporterului agenţiei MEDIAFAX "la toate manifestările" formaţiunii, "inclusiv la conferinţele de presă", pentru "comentariile răuvoitoare şi incorecte" ale jurnalistei la adresa PRM.

De asemenea, CV Tudor a adresat Agenţiei MEDIAFAX "invitaţia de a delega un alt reprezentant" pentru acţiunile PRM.

Jurnalista Ema Toader a realizat, în seara alegerilor europarlamentare, un reportaj de la sediul central al PRM, intitulat "Euroalegeri la PRM - CV Tudor preocupat de "Mitzura" şi de TV; Becali de imunitatea în PE". A doua zi, luni după-amiază, Ema Toader a scris un alt material pe tema sprijinului pe care şi l-au oferit reciproc PRM şi Gigi Becali, cu titlul "PRM a primit gura de oxigen salvatoare de la Gigi Becali, iar Becali de la Vadim Tudor".

După apariţia reportajului din seara alegerilor, Corneliu Vadim Tudor a declarat, luni, la începutul conferinţei sale de presă, că a citit materialul şi a râs.

"Am citit materialul scris de Ema Toader, reporter la MEDIAFAX, am râs, ne-a luat la mişto... pe noi şi pe Mitzura (n.r. Arghezi). Dar noi nu ne supărăm, că e umor de calitate", a spus liderul PRM.

Marţi, reporterul MEDIAFAX a avut un dialog telefonic cu C.V Tudor, pe care l-a rugat să comenteze decizia instanţei în cazul cererii lui Gigi Becali de a i se ridica interdicţia de a părăsi ţara. Vadim Tudor i-a spus jurnalistei că, deşi nu are timp, îi dă o declaraţie, pentru că o apreciază, nelăsând să se înţeleagă că ar avea vreo nemulţumire legată de atitudinea acesteia.

Ema Toader este reporter parlamentar şi se ocupă de PRM de 14 ani, timp în care a avut o relaţie profesională bună cu toţi liderii partidului şi a relatat despre toate acţiunile PRM.

Având în vedere situaţia creată, Agenţia de presă MEDIAFAX a decis să nu trimită un alt reporter care să relateze de la conferinţa de presă a PRM de vineri şi ia în considerare sesizarea Clubului Român de Presă şi a Asociaţiei Jurnaliştilor din România.

Citeşte şi:

CV Tudor preocupat de "Mitzura" şi de TV; Becali de imunitatea în PE

PRM a primit gura de oxigen salvatoare de la Gigi Becali, iar Becali de la Vadim Tudor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici