Mediafax.ro lansează o aplicaţie pentru posesorii de telefoane Nokia

Mediafax.ro a lansat o nouă aplicaţie pentru posesorii de telefoane mobile Nokia, prin care aceştia pot citi ştirile Mediafax.ro. Aplicaţia este disponibilă gratuit în Ovi Store, magazinul online de aplicaţii al Nokia.

67 afișări
Imaginea articolului Mediafax.ro lansează o aplicaţie pentru posesorii de telefoane Nokia

Mediafax.ro lansează o aplicaţie pentru posesorii de telefoane Nokia

Cititorii Mediafax.ro care vor să urmărească ştirile de ultimă oră pe telefoanele lor Nokia au la dispoziţie o aplicaţie specifică în Ovi Store, ce a fost dezvoltată de Apropo Media şi poate fi descărcată gratuit.

Pentru a urmări ştirile Mediafax.ro în acest fel, utilizatorii au două opţiuni. Una ditre ele este accesarea Ovi Store de pe telefonul conectat la Internet, la adresa http://store.ovi.mobi, şi de a instala direct aplicaţia.

Cea de-a doua posibilitate este de a accesa http://store.ovi.com de pe calculator şi de trimite linkul de download al aplicaţiei pe telefonul mobil, prin SMS. Pentru ambele variante, utilizatorii trebuie să se autentifice folosind contul Nokia pe care-l au deja sau să îşi creeze în Ovi Store, în doar câteva minute, un astfel de cont.

Odată descărcată, aplicaţia pentru utilizatorii de Nokia le permite acestora să citească informaţiile în timp real publicate de Mediafax.ro, dar şi să le trimită altor utilizatori prin e-mail sau SMS.

Magazinul online Ovi Store, lansat pe piaţa mondială în 2009 şi disponibil într-o variantă pentru piaţa românească din acest an, cuprinde mii de aplicaţii, reprezentând jocuri, video, aplicaţii utilitare, podcast-uri, tonuri de apel, widget-uri şi software de afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici