Mediafax şi go4it.ro lansează un site pentru telefoanele mobile în portalul Orange World

Mediafax Mobile Services, divizia din cadrul Mediafax ce furnizează conţinut multimedia pentru principalii operatori de telefonie mobilă din România, şi go4it.ro lansează în Orange World un site pentru telefoanele mobile, ce conţine topuri şi ştiri despre gadget-uri şi tehnologie.

27 afișări
Imaginea articolului Mediafax şi go4it.ro lansează un site pentru telefoanele mobile în portalul Orange World

Mediafax şi go4it.ro lansează un site pentru telefoanele mobile în portalul Orange World

Astfel, clienţii Orange au acces prin portalul Orange World la conţinutul permanent actualizat al www.go4it.ro, primul site de gadget-uri din România.

Site-ul pentru telefoane mobile cuprinde ştiri grupate în funcţie de domeniile şi situaţiile de interes pentru pasionaţii de gadget-uri şi tehnologie: "Calculatorul tău", "În casă", "Pe drum", "La birou", "La distracţie", "Curiozităţi".

De asemenea, clienţii Orange au la dispoziţie o serie de topuri care le oferă informaţii detaliate despre cele mai bune telefoane, cele mai bune playere mp3, cele mai bune camere foto şi cele mai bune camere video.

Fiecare produs inclus în aceste topuri, realizate pe baza voturilor utilizatorilor website-ului www.go4it.ro, beneficiază de o prezentare în amănunt a caracteristicilor generale şi de o galerie foto.

Utilizatorii care accesează site-ul în Orange World îşi pot activa gratuit alerte pentru a primi prin SMS link-uri către cele mai recente articole din domeniile care îi interesează.

"Această aplicaţie este singurul site pentru telefoane mobile disponibil în Orange World care oferă pasionaţilor de tehnologie ştiri text, fotografii şi topuri cu noutăţile din IT şi cele mai recente gadget-uri", spune Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services.

Site-ul este disponibil în secţiunile Info şi Enjoy din Orange World.

"Tocmai pentru că ne adresăm pasionaţilor de gadgeturi am făcut acest pas, de a oferi cele mai noi informaţii din domeniu, într-un mod rapid şi uşor accesibil, direct pe propriile telefoane mobile", spune Ionuţ Popa, Project Manager al site-ului www.go4it.ro.

Partenerii Mediafax şi ai go4it.ro în acest proiect sunt Orange, Elicom şi Mediasat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici