MediaPro Interactiv a devenit dezvoltator oficial iPhone

MediaPro Interactiv a devenit oficial dezvoltator de aplicaţii pentru iPhone, lansând, pe 1 iunie 2009, prima aplicaţie de iPhone pentru Ziarul Financiar, informează un comunicat.

21 afișări
Imaginea articolului MediaPro Interactiv a devenit dezvoltator oficial iPhone

MediaPro Interactiv a devenit dezvoltator oficial iPhone

Aplicaţia realizată de MediaPro Interactiv pentru Ziarul Financiar s-a aflat pe primul loc în categoria News de pe iTunes.

Aplicaţia numită "Ziarul Financiar" este accesibilă la nivel mondial prin intermediul magazinului online iTunes sau prin App Store-ul de pe telefon sau iPod. Serviciul preia, în timp real, headline-urile din următoarele categorii ale Ziarului Financiar: ZF 24, ZF Burse, ZF Business Internaţional, ZF Eveniment, ZF Opinii şi ZF Profesii.

Folosind acest serviciu, posesorii de iPhone şi iPod Touch pot păstra permanent contactul cu cele mai importante informaţii de business. Utilizatorii pot citi ştirile în varianta scurtă din categoriile de mai sus, accesând ştirea dorită prin trei touch-uri. Dupa alegerea unui titlu, userul va putea citi rezumatul ştirii, iar ulterior va putea accesa şi linkul către întreaga ştire din pagina oficială a site-ului www.zf.ro.

"Ziarul Financiar" este primul dintr-o serie de aplicaţii speciale pentru iPhone, care va cuprinde noi servicii utile în zona de business, precum şi jocuri.

MediaPro Interactiv este divizia de Internet a grupului MediaPro care acţionează pe piaţa de publicitate online atât ca broker de publicitate online, cât şi ca publisher, dezvoltând extensiile online ale brand.

Parte a MediaPro Interactiv, divizia de jocuri dezvoltă aplicaţii şi jocuri pentru telefoane mobile, web si PC, precum şi aplicaţii speciale pentru iPhone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici