MediaPro Interactiv lansează primul serviciu de backup pentru telefon mobil

MediaPro Interactiv lansează Synkia, primul serviciu gratuit care oferă românilor posibilitatea de a-şi recupera sau actualiza, în orice moment, datele de pe telefonul mobil şi de a le transfera pe două sau mai multe telefoane, informează un comunicat.

163 afișări
Imaginea articolului MediaPro Interactiv lansează primul serviciu de backup pentru telefon mobil

MediaPro Interactiv lansează primul serviciu de backup pentru telefon mobil

Produs al companiei norvegiene cu acelaşi nume, Synkia răspunde situaţiilor frecvente cu care se confruntă majoritatea posesorilor de telefoane mobile: pierderea, furtul sau schimbarea telefonului. Indiferent de context, utilizatorul care şi-a salvat datele din telefon folosind acest serviciu, îşi poate recupera atât contactele, cât şi notiţele, planificările din agendă şi sms-urile.

Odată salvate pe site-ul www.synkia.ro , informaţiile devin utile şi în cazul în care nu ai telefonul mobil la îndemână şi ai nevoie urgentă de un anumit contact sau ca modalitate mai simplă pentru a adăuga un număr mare de contacte în telefonul mobil, direct de la tastatură. În cazul companiilor, serviciul se dovedeşte util pentru transferul rapid al unei liste de contacte şi programări pe toate telefoanele echipei unui departament.

Synkia este un serviciu disponibil pentru peste 400 de modele de telefoane mobile şi poate fi utilizat gratuit de orice posesor de telefon mobil care are activat un serviciu de date. Utilizatorul nu trebuie decât să-şi facă cont pe www.synkia.ro, să trimită un sms predefinit pentru a obţine user-ul şi parola viitorului cont pe site, precum şi detaliile de instalare automată a aplicaţiei şi apoi să apese butonul "Sincronizare" de pe telefonul mobil.

"Acest serviciu poate fi utilizat de oriunde din lume, deoarece tehnologia folosită se bazează pe tranferul wireless de date între telefoanele mobile şi un server folosind protocolul SyncML, compatibil cu peste 90% din telefoanele de pe piaţă", a declarat Cosmin Pachiu, Project Manger al serviciului Synkia în România.

Pentru că toate informaţiile de pe propriul telefon sunt personale, Synkia garantează confidenţialitatea tuturor datelor salvate şi transferate de către utilizatori.

Synkia este o companie de software care dezvoltă soluţii avansate de managementul informaţiilor pentru operatorii de telefonie mobilă, portaluri sau companii de internet. Portofoliul de produse al companiei acoperă configurarea telefoanelor mobile, mesagerie mobilă şi servicii avansate de dezvoltare de site-uri. Sediul central al companiei este la Oslo, însă compania deţine şi o subsidiară în Cracovia, Polonia.

MediaPro Interactiv este divizia online a grupului MediaPro, care acţionează pe piaţa de publicitate online atât ca broker de publicitate, cât şi ca publisher, dezvoltând extensiile online ale brand-urilor Publimedia. Proiectele lansate de MediaPro Interactiv sunt: www.apropo.ro, www.go4it.to, www.promotor.ro, www.descopera.ro, www.showbiz.ro si www.profesiionline.ro. MediaPro Interactiv este partenerul Synkia, care lansează şi promovează în exclusivitate acest serviciu în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici