Meghan Marvel: Ducesa de Sussex îi cere agentului să-i găsească un rol de super-erou la Hollywood

Ducesa de Sussex i-a cerut agentului său să-i găsească un rol de super-erou la Hollywood, dorind să revină la actorie în timp ce ea şi Harry îşi caută independenţa financiară, anunţă Daily Mail.

1737 afișări
Imaginea articolului Meghan Marvel: Ducesa de Sussex îi cere agentului să-i găsească un rol de super-erou la Hollywood

Meghan Marvel: Ducesa de Sussex îi cere agentului să-i găsească un rol de super-erou la Hollywood

Meghan vine pe urmele unor actriţe de primă mână, precum Scarlett Johansson.

Ea a semnat deja o înţelegere cu Disney pentru a-şi oferi vocea unor personaje animate.

Meghan nu a făcut un secret din dorinţa ei de a reveni la actorie, iar Disney deţine drepturile asupra personajelor Marvel, ceea ce ar putea deschide calea pentru un rol într-un film de acţiune.

Agentul lui Meghan, Nick Collins, de la Gersh Agency, spune că soţia prinţului Harry caută în mod activ un astfel de film pentru ea. „Meghan plănuieşte o serie de întâlniri la Hollywood. Ea a făcut deja voiceover-ul pentru Disney, iar acum se spune că ea vrea un film de supereroi, ca voiceover sau chiar pe ecran”.

Scarlett Johansson, Jessica Alba, Margot Robbie, Jennifer Lawrence şi Halle Berry au jucat în filme de supereroi. firmele Marvel au format una dintre cele mai importante francize ale momentului.

Iar prinţul Harry a spus: „Ce vrea Meghan, Meghan primeşte”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
heghan,
actorie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici