Melodia emblematică din jocul Quake va fi lansată pe vinil de formaţia Nine Inch Nails, după 24 de ani

  • Fanii jocului Quake au primit o veste bună de la formaţia Nine Inch Nails
  • Melodia din joc va fi lansată pe vinil pentru prima dată după 24 de ani
  • Quake a fost lansat în 1996 şi a avut apoi 4 continuări
203 afișări
Imaginea articolului Melodia emblematică din jocul Quake va fi lansată pe vinil de formaţia Nine Inch Nails, după 24 de ani

Quake este considerat în continuare unul dintre cele mai importante jocuri din toate timpurile. A strâns milioane de fani din întreaga lume de la lansare în 1996.

Pentru fanii jocului, muzica creată de formaţia Nine Inch Nails este emblematică. Iar de acum o pot asculta şi pe vinil! Este prima dată când se întâmplă acest lucru iar vinilul conţine 10 piese.
 
Nu este singurul vinil lansat. Muzica din filmul The Social Network care a obţinut Globul de Aur şi premiul Oscar în urmă cu un deceniu poate fi şi ea ascultată pe vinil.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici