Metoda revoluţionară prin care poţi să mergi la concert în pandemie: fiecare în bula lui

  • Organizatorii de evenimente caută soluţii inovative pentru ca tu să te poţi bucura în continuare de muzica live
  • The Flaming Lips testează un nou mod de a merge la concert: fiecare în bula lui
  • Experimentul va avea loc luna asta în Oklahoma şi dacă iese bine va fi folosit în toată lumea
1041 afișări
Imaginea articolului Metoda revoluţionară prin care poţi să mergi la concert în pandemie: fiecare în bula lui

Americanii de la The Flaming Lips pregătesc primul concert la scară largă în care spectatorii vor sta în baloane uriaşe, gonflabile şi transparente. Muzicienii lucrează la partea logistică deocamdată, iar planul e să facă un concert în oraşul lor natal, Oklahoma.

Solistul Wayne Coyne folosea o astfel de bulă încă de anii trecuţi, pentru a se arunca în public în timpul concertelor. "De ce n-ar funcţiona şi invers, cu publicul în bule?", s-a gândit el. Au arătat şi o imagine de la pregătiri şi spun că într-o sală de 4000 de locuri, vor intra acum doar 100 de baloane.

Coyne povesteşte că încă din 2016 el se costumează în balon de Halloween: "Ai aer suficient acolo, poţi sta mai bine de o oră, fără probleme." În vară, Flaming Lips au testat pentru prima oară un astfel de concert la o scară mai mică, la emisiunea Colbert Report.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

....

O postare distribuită de Wayne Coyne (@waynecoyne5) pe

Oct 3, 2020 la 3:19 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici