"Metroul hi-tech" sau cum s-a transformat un spaţiu public în unul privat, în noul Business Magazin

Materialul de copertă pe care noul Business Magazin îl propune cititorilor luni, 15 octombrie, este "Metroul hi-tech. Urmează staţia: Angry Birds", în noul format al revistei fiind şi alte subiecte de actualitate, analizate şi comentate.

116 afișări
Imaginea articolului "Metroul hi-tech" sau cum s-a transformat un spaţiu public în unul privat, în noul Business Magazin

"Metroul hi-tech" sau cum s-a transformat un spaţiu public în unul privat, în noul Business Magazin

"Asistăm la un fenomen al transformării spaţiului public în spaţiu privat, la afirmarea unui statut, a unei nevoi de izolare sau, pur şi simplu, la o mare deschidere faţă de tehnologie şi internet?", sunt întrebările la care răspunsurile sunt date în materialul de bază al Business Magazin, revistă disponibilă de luni la chioşcurile de ziare.

Alte materiale sunt: AVIAŢIE - Rucsacul mic încărcat cu profituri mari - companiile low-cost taxează orice; SPECIAL - China vs. Japonia - economia în ape periculoase; TURISM: Aix-en-Provence şi la vie en rose - o altă idee de vacanţă; RETAIL - Noi nume vor să reintre în topul comerţului cu îmbrăcăminte.

Noul Business Magazin are un design grafic inovator, o calitate superioarǎ a hârtiei, conţinut proaspǎt, secţiuni noi, iar analizele economice integrate în contextul european şi global cu care şi-a obişnuit cititorii vor pune accent pe retail, finanţe-bănci şi energie, precum şi pe IT, auto şi politicǎ. Conţinutul este completat de informaţii din lifestyle, dezvoltare personalǎ, culturǎ şi tehnologie. Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în reţelele Inmedio şi Relay.

Business Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. Evenimentele care au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele Business Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului. Business Magazin este revista care dă cititorilor săi puterea de a decide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici