Mihai Gâdea: Preşedintele îşi imaginează că el candidează împotriva noastră

Videoclipurile de pe platforma YouTube, în care preşedintele Traian Băsescu îi ironizează pe Mihai Gâdea, Valentin Stan şi Mircea Badea, creează o situaţie care "frizează absurdul", a declarat pentru MEDIAFAX Mihai Gâdea, realizator al emisiunii "Sinteza Zilei", la postul TV Antena 3.

231 afișări
Imaginea articolului Mihai Gâdea: Preşedintele îşi imaginează că el candidează împotriva noastră

Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea (Captură video)

"Am comentat şi în emisiunea de aseară şi voi mai oferi şi în seara aceasta o replică. Situaţia frizează absurdul. Preşedintele îşi face clip electoral în care ironizează comentatori TV, ceea ce, probabil, este o premieră la nivel mondial. Nu îşi poate imagina cineva că Obama ar face aşa ceva. Preşedintele îşi imaginează că el candidează împotriva noastră. Ar trebui să îi spună cineva, un consilier, că nu e aşa. O să mai dăm o replică şi în emisiunea din seara asta", a declarat pentru MEDIAFAX Mihai Gâdea.

Gâdea a mai precizat că nu intenţionează să depună o plângere în justiţie împotriva lui Traian Băsescu.

Contactat de MEDIAFAX, Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 1, a refuzat să comenteze videoclipurile postate pe YouTube, făcând referire la clipul publicat pe site-ul său personal, care este o replică la cele ale lui Traian Băsescu. În videoclipul său, Mircea Badea îl parodiază pe cel al şefului statului şi readuce în discuţie unele teme controversate care îl au ca subiect principal pe Traian Băsescu şi care au fost mai multă vreme în atenţia presei.

Responsabilii GMP şi Webstyler, care se ocupă de partea de publicitate şi comunicare online şi offline a campaniei electorale a lui Traian Băsescu, nu au făcut niciun fel de comentarii referitoare la clipurile publicate pe YouTube, în care actualul preşedinte îi ironizează pe Mircea Badea, Valentin Stan şi Mihai Gândea. De altfel, ei au precizat că nu vor să ofere detalii referitoare la campanie şi strategie pe perioada în care aceasta este încă în derulare.

În filmuleţul intitulat "Băsescu în gura presei", care are o durată de 1 minut şi 7 secunde, preşedintele Băsescu apare sprijinindu-se cu un cot de un televizor. El spune: "Afară plouă". Apoi în cadru apare doar televizorul, iar un bărbat care îl interpretează pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, comentează revoltat declaraţia şefului statului, iar la un moment dat spune: "Eu asta vreau să înţeleagă toţi telespectatorii: că, dacă noi schimbăm acuma preşedintele, n-o să mai plouă niciodată, ever". În final, replica lui Badea "Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" devine "Minţim România şi asta ne ocupă tot timpul".

În cel de-al doilea filmuleţ, intitulat "Băsescu vs Gâdea&Stan", care durează 1 minut şi 55 secunde, preşedintele Băsescu apare tot sprijinindu-se cu un cot pe un televizor, nu spune nimic, doar se uită la ecran. Apoi în cadru apare televizorul, în care doi bărbaţi îi interpretează pe Mihai Gâdea şi Valentin Stan care comentează ceea ce se ascunde în spatele tăcerii şefului statului. Cel care îl interpretează pe Stan i se adresează colegului de emisiune cu formula "domnule Gâlmea".

În finalul ambelor filmuleţe, apare din nou preşedintele - în primul, zâmbind, iar în celălalt cu o mimică nedumerită. Apoi, apare mesajul "Votaţi televizorul?", iar mai jos scrie "detalii pe www.televizorulpresedinte.ro ".

Site-ul respectiv conţine mesajul "Votează, crede şi nu cerceta!". "În calitate de televizor, cea mai de încredere sursă de informare a românilor, vreau să candidez la funcţia de preşedinte al României", mai scrie pe site, iar ca programe electorale sunt două link-uri ce trimit la paginile de web www.realitatea.net şi www.antena3.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici