Mihai Mălaimare Jr, director de imagine al următorului film regizat de Coppola

Mihai Mălaimare Jr., directorul de imagine la filmul "Youth without Youth/ Tinereţe fără tinereţe", în regia lui Francis Ford Coppola, va colabora cu celebrul regizor şi la următoarea lui producţie, "Tetro", potrivit variety.com.

8 afișări
Imaginea articolului Mihai Mălaimare Jr, director de imagine al următorului film regizat de Coppola

Mihai Mălaimare Jr, director de imagine al următorului film regizat de Coppola

Colaborarea dintre Francis Ford Coppola şi Mihai Mălaimare Jr. a fost una de succes pentru lungmetrajul "Tinereţe fără tinereţe" şi din acest motiv regizorul a decis să îl păstreze ca director de imagine şi la următorul său film, "Tetro".

Filmările pentru această nouă producţie vor debuta la începutul anului viitor, în Argentina.

"Pentru mine a fost o binecuvântare doar faptul că am putut să dau o probă (pentru a lucra cu Francis Ford Coppola n.r.)", a spus Mălaimare Jr. "Nu mă aşteptam să fac tot filmul. După două luni de la probă am primit un e-mail de la Francis prin care îmi spunea că mă acceptă. Am fost foarte fericit şi surprins", a declarat acesta pentru Variety.

Mălaimare Jr. a fost trimis de Coppola la un curs de pregătire în tehnologii digitale de filmare la studiourile Sony din Los Angeles.

În ceea ce priveşte stilul de lucru, Mălaimare Jr. a declarat: "Francis alegea un stil şi, de la bun început, cerea tuturor să nu mişte camera. Am fost foarte mulţumit de acest stil de lucru, pentru că semăna cu arta fotografică, pe care eu am studiat-o în adolescenţă". "Cadrul este îngheţat şi nu urmăreşti actorii. Eşti mai degrabă concentrat la lumini şi umbre şi culori", a adăugat Mihai Mălaimare Jr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici