Ministerul Culturii caută director pentru Galeriile de Artă „Brukenthal" din Sibiu

Ministerul Culturii şi Cultelor (MCC) va organiza, pe 12 septembrie, un concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Galeriilor de Artă „Brukenthal” din cadrul Muzeului Naţional „Brukenthal” din Sibiu.

4 afișări
Imaginea articolului Ministerul Culturii caută director pentru Galeriile de Artă „Brukenthal" din Sibiu

Ministerul Culturii caută director pentru Galeriile de Artă „Brukenthal" din Sibiu

Concursul va consta într-o lucrare scrisă şi un interviu, informează MCC.

Condiţiile de participare pentru cei interesaţi de ocuparea funcţiei sunt: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, titlul ştiinţific de doctor, experienţă în domeniu de minimum zece ani, experienţă managerială, cunoaşterea a două limbi străine de circulaţie internaţională, cunoştinţe de operare PC.

Înscrierile la concurs se fac la sediul MCC până la 7 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici