Mircea Diaconu, despre Adrian Păunescu: Îmi pare rău că a trăit mult prea puţin

Actorul Mircea Diaconu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că îi pare tare rău de moartea poetului Adrian Păunescu, "încă unul dintre oamenii de cultură care trăiesc mult prea puţin".

30 afișări
Imaginea articolului Mircea Diaconu, despre Adrian Păunescu: Îmi pare rău că a trăit mult prea puţin

Mircea Diaconu, despre Adrian Păunescu: Îmi pare rău că a trăit mult prea puţin (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Poetul Adrian Păunescu a încetat din viaţă vineri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost internat din 26 octombrie, cu probleme cardiace, renale şi hepatice.

Doctorul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca, a declarat, vineri dimineaţă, la ora 8.30, că inima lui Păunescu a încetat să bată la ora 7.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici