Mircea Diaconu: Jean Constantin a fost un om drag, care o să lipsească tuturor

Senatorul Mircea Diaconu regretă moartea actorului Jean Constantin spunând despre acesta că a fost "un om drag", care o să lipsească tuturor.

87 afișări
Imaginea articolului Mircea Diaconu: Jean Constantin a fost un om drag, care o să lipsească tuturor

Mircea Diaconu: Jean Constantin a fost un om drag, care o să lipsească tuturor (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Este o veste proastă. Din păcate vine în zilele acestea în care primim alte veşti proaste", a spus actorul, care a adăugat că Jean Constantin a rămas, din fericire, în pelicule, în ce s-a filmat cu el, în amintirile tuturor.

"Sper ca o vreme, cât mai lungă, Jean să rămână cu noi", a mai afirmat Mircea Diaconu.

El a menţionat că a colaborat din plin cu Jean Constantin, cu care a trăit uneori "ca pe front". "Uneori aşa e, ca şi cum ai face războiul cu cineva. Pot să spun că am făcut războiul şi eu cu el", a spus Diaconu.

Menţionând că a fost un foarte bun prieten cu Jean Constantin, Diaconu a menţionat că în anii '75-'76 au făcut un film cu el. "Trăiam împreună, nu pleca să mănânce fără mine. Am trăit. E ca o rudă apropiată. Poate i-am fost şi eu ca şi copilul lui", a spus senatorul liberal.

Mircea Diaconu şi-a amintit că Jean Constantin i-a propus să-i devină şofer şi că regretă că atunci l-a refuzat.

"La un moment dat mi-a zis: «Mă, tu conduci aşa de bine maşina, nu vrei să fii şoferul meu?». N-am avut timp şi păcat că n-am avut timp să-i fiu şofer şi mi-aş fi dorit, jur, aşa, ca să fiu lângă el. Pot spune despre el că a fost un om drag tuturor şi o să ne lipsească tuturor", a mai spus Mircea Diaconu.

Actorul Jean Constantin a decedat, miercuri, la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa de la Constanţa, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă din Bucureşti. Alexandru Arşinel a spus că actorul Jean Constantin a fost găsit mort în locuinţa sa din Constanţa, de către rudele sale. În ultimul an, Jean Constantin a fost internat la spitale din Constanţa şi din Capitală, cu afecţiuni cardiace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici