Mircea Mihăieş a fost premiat pentru Cartea anului 2016 de către „România literară“

Revista România Literară a desemnat „Cartea anului 2016” cel mai recent volum al lui Mircea Mihăieş, "Ulysses, 732. Romanul romanului", apărut la Editura Polirom. Juriul: Nicolae Manolescu, Gabriel Chifu, Răzvan Voncu, Gabriel Cristea Enache, Gabriel Dimisianu, Angelo Mitchievici, Sorin Lavric.

170 afișări
Imaginea articolului Mircea Mihăieş a fost premiat pentru Cartea anului 2016 de către „România literară“

Mircea Mihăieş a fost premiat pentru Cartea anului 2016 de către „România literară“ (Imagine: Mediafax Foto)

La începutul lunii noiembrie, un juriu desemnat de Consiliul Uniunii Scriitorilor din România, decisese că Mircea Mihăieş este scriitorul anului 2016. Nominalizarea fusese făcută de Uniunea Scriitorilor din România. Şi în noiembrie, dar şi acum, reconstituirea biografică şi execeza critică ”Ulysses, 732. Romanul romanului” a fost motivul premierii scriitorului Mircea Mihăieş.

Interviu Mediafax cu Mircea Mihăieş

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici