Mircea Radu va prezenta Jurnalul TVR de seară. Emisiunea va avea două ore şi va începe la 18.53

Mircea Radu va prezenta, din 15 martie, Jurnalul TVR de seară, care va avea o nouă identitate vizuală şi de conţinut, urmând să aducă telespectatorilor două ore de ştiri şi dezbateri, cu începere de la ora 18.53, informează Televiziunea publică.

565 afișări
Imaginea articolului Mircea Radu va prezenta Jurnalul TVR de seară. Emisiunea va avea două ore şi va începe la 18.53

Mircea Radu va prezenta Jurnalul TVR de seară. Emisiunea va avea două ore şi va începe la 18.53 (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Din 15 martie, Mircea Radu este noul prezentator al Jurnalului TVR, principala emisiune informativă a săptămânii, difuzată la TVR 1 şi TVR INFO, cu începere de la ora 18.53.

Având o nouă identitate vizuală şi de conţinut, Jurnalul TVR aduce de acum telespectatorilor două ore de ştiri şi dezbateri, un decor nou, o nouă grafică şi un concept editorial adaptate dorinţelor telespectatorilor.

"M-am alăturat cu ambiţie şi cu simpatie echipei care pleacă la drum cu un nou jurnal. Va fi o luptă dură între Jurnalul TVR şi programele informative ale principalelor televiziuni concurente, având în vedere că toţi ne aliniem, mai mult sau mai puţin, la acelaşi start: ora 19.00. Propunerea de a reveni la ştiri, după o pauză de 12 ani, a fost surprinzătoare şi nu mi-am dat acordul imediat. Ceea ce m-a determinat să accept a fost faptul că atâta vreme cât oamenii îşi aduc aminte de mine ca prezentator de ştiri înseamnă că am făcut un lucru bun. Iar o astfel de apreciere, într-o mare măsură, mă obligă", declară Mircea Radu.

Noul format al Jurnalului TVR cuprinde o oră de ştiri, urmată de o oră de dezbateri privind cele mai importante evenimente ale zilei. Dacă Mircea Radu se va afla la pupitrul ştirilor, dezbaterile vor fi moderate, alternativ, de Mihai Constantin, Mihai Rădulescu şi Alina Stancu.

În august 2010, Mircea Radu a devenit realizator de emisiuni în cadrul Direcţiei Editoriale, Departament Minorităţi, Secţia emisiuni pentru alte minorităţi, el fiind declarat admis la un concurs organizat de Televiziunea publică. Responsabilităţile postului ocupat de Mircea Radu sunt realizarea de emisiuni şi programe complexe.

Din ultima parte a anului 2010, Mircea Radu a prezentat emisiunea "ÎnTrecerea anilor", difuzată la TVR 1. Această emisiune a fost difuzată la TVR 1, sâmbătă seara, timp de trei sezoane, urmând să fie înlocuită din această primăvară cu un alt program.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici