Muzica bună vine la Bucureşti. Europafest 2022 este programată pentru perioada 1-9 iulie

  • Oportunitate pentru artiştii şi artistele de jazz din România, dar şi pentru publicul pasionat de muzică bună.
  • „It’s all about live, quality music!” anunţă organizatorii de la jmEvents, aşa că românii ştiu ce program cultural îi aşteaptă.
  • În primă fază, sunt deschise înscrierile pentru artiştii şi artistele de jazz.
932 afișări
Imaginea articolului Muzica bună vine la Bucureşti. Europafest 2022 este programată pentru perioada 1-9 iulie
Unul dintre cele mai apreciate evenimente culturale se apropie cu paşi repezi. Înscrierile pentru artiştii şi artistele de jazz sunt deschise până pe 1 martie 2022. 
 
Este a 16-a competiţie internaţională de jazz şi va avea loc la Bucureşti. Artişti de orice naţionalitate pot participa, se mai arată pe site-ul organizatorilor.
 
Există şi premii în valoare de 7.000 de euro, dar şi participare la concerte. 
 
Anual,  pestr 250 de artişti şi artiste din 40 de ţări dau tot ce au mai bun, spre încântarea publicului. Sunt incluse patru genuri muzicale: jazz, blues, pop şi clasic. 
 
EUROPAfest devenea în anul 2005 primul eveniment de cultură din ţara noastră care a primit Înaltul Patronaj din partea Casei Regale, iar zece ani mai târziu se afla pe lista celor mai apreciate festivaluri din Europa.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici