Muzica folosită de Trump şi de Biden în campanie: Trump îl face din greşeală „peşte” pe rapperul american Lil’ Pump

  • Joe Biden a folosit în campania sa piese ale căror versuri promovează virtuţi americane, de la artişti ca Bruce Springsteen, David Bowie sau Lady Gaga
  • Donald Trump a întâmpinat mai multe probleme în timpul campaniei, mai mulţi artişti refuzând să se asocieze cu el
  • Trump a făcut şi o gafă la ultimul său miting, unde l-a numit "pimp (trad. peşte)" pe rapper-ul venit să-l susţină
197 afișări
Imaginea articolului Muzica folosită de Trump şi de Biden în campanie: Trump îl face din greşeală „peşte” pe rapperul american Lil’ Pump

Susţinerea din partea celebrităţilor a jucat întotdeauna un rol important în alegerea noului preşedinte al Statelor Unite. În campania actuală, Joe Biden a mers pe cântece care promovează virtuţi americane: Lovely Day de la Bill Withers, Higher Ground de la Stevie Wonder sau I’m Comning Out, de la Diana Ross. E interesant că Biden a folosit şi o piesă de-a lui Bruce Springsteen – We Take Care Of Our Own, care nu e despre valori, ci despre politicieni care au grijă de ei şi de-ai lor. Biden a mai folosit de-a lungul ultimelor luni şi piesa Heroes, a lui David Bowie şi a avut-o invitată la ultimul miting pe Lady Gaga.

De partea cealaltă, Donald Trump nu a fost lăsat să folosească muzica pe care ar fi vrut-o. Artiştii au fost împotriva lui şi i-au cerut în nenumărate rânduri să nu le mai folosească muzica în campanie. A mers totuşi pe piese triste, cum ar fi R.E.M. – Everybody Hurts sau Gnarles Barkley – Crazy (“I remember when I lost my mind… Maybe I’m crazy”).

La ultimul său miting, Trump l-a avut invitat pe rapper-ul Lil Pump, pe care însă l-a introdus din greşeală pe scenă drept „Little Pimp” (trad. Micul Peşte). „Unul dintre cele mai mari superstaruri din lume… Little Pimp!”. Acesta nu s-a supărat însă pe gafa preşedintelui, ba chiar şi-a schimbat numele pe Instagram în “Lil Pimp”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici