Nelu Ploieşteanu despre moartea lui Gheorghe Dinică: Eu sunt distrus

Nelu Ploieşteanu, unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică lăutărească din România, care a colaborat cu Dinică pe cele două albume pe de cântece de petrecere pe care acesta le-a lansat alături de Ştefan Iordache, s-a declarat "distrus" la aflarea veştii decesului actorului.

133 afișări
Imaginea articolului Nelu Ploieşteanu despre moartea lui Gheorghe Dinică: Eu sunt distrus

Nelu Ploieşteanu despre moartea lui Gheorghe Dinică: Eu sunt distrus (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu cred că ceea ce spun e de prisos, acum că ştie o ţară întreagă şi o lume întreagă", a declarat Nelu Ploieşteanu petru MEDIAFAX. "Nu pot să număr câte valori a pierdut România..", a spus el.

"Eu sunt distrus...", a adăugat el, amintindu-şi de colaborarea pe care a avut-o alături de celebrul actor. "M-a ajutat Dumnezeu să colaborez cu el. Aşa e viaţa... Dar am amintiri frumoase cu dumnealui", a mai spus Ploieşteanu.

Gheorghe Dinică - internat din data de 22 octombrie, în Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti - a încetat din viaţă, marţi, la vârsta de 75 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici