Niall Horan cântă la Royal Albert Hall pentru cei rămaşi fără job din cauza pandemiei

  • Cântăreţul Niall Horan va susţine un concert caritabil pe 7 noiembrie la Londra
  • Fostul membru al trupei One Direction spune că Guvernul i-a uitat pe cei din industria muzicală
  • El speră ca din banii de bilete să-şi ajute echipa să treacă peste greutăţile provocate de pandemie
152 afișări
Imaginea articolului Niall Horan cântă la Royal Albert Hall pentru cei rămaşi fără job din cauza pandemiei

Niall Horan, fostul membru One Direction, ar fi trebuit să cânte săptămâna asta la Varşovia şi la Berlin, în cadrul turneului său mondial Nice To Meet Ya. Cum pandemia a pus pe hold toate turneele, cel puţin până primăvara viitoare, mii de tehnicieni şi de sunetişti care participau la organizarea acestor spectacole au rămas fără locuri de muncă.

Artistul nu i-a uitat şi organizează un concert pentru ei la prestigioasa sală de spectacole Royal Albert Hall, din Londra. Concertul va fi transmis live şi poate fi văzut de fani oriunde în lume. Banii strânşi din bilete vor fi folosiţi pentru plata întregii echipe care, dacă nu ar fi fost pandemie, ar fi lucrat tot timpul anului alături de artist.

Speră să vândă între 60.000 şi 70.000 de bilete, din care să-şi plătească toată echipa, şi îi încurajează şi pe alţi artişti să facă la fel.
Poţi cumpăra bilete începând de vineri, 16 octombrie, de pe siteul artistului.

Niall Horan: „Lucrez cu această echipă de peste 9 ani. E trist să-i văd rămaşi fără loc de muncă. Directorul meu de scenă lucrează acum pe un şantier, în timp ce alţi tehnicieni s-au angajat la supermarketuri. Am 27 de ani, locuiesc cu vărul meu, în centrul Londrei. Sunt tânăr şi sunt sănătos. Nu toţi sunt aşa de norocoşi. Oamenii ăştia au fost uitaţi, şi ei au familii, rate de plătit şi nu mai au cu ce să se întreţină."

„Royal Albert Hall e locul perfect pentru un concert virtual. Ai scena asta minunată şi pe fundal scaunele roşii şi boxele iluminate, şi aerul ăsta regal."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici